^

Terveys

Oireet ja tyypit glaukooma

Giant suodatinkuvat ja glaukooma

Jättikyyhkyt voivat kasvaa sarveiskalvolla, miehittää keskivyöhykkeellä ja aiheuttaa epäsymmetristä hajataittoa kyvyttömyys korjata visuaalista tarkkuutta. Jauhatyynyjen käsittelyn on oltava edistyksellinen, alkaen yksinkertaisimmista menetelmistä ja siirtymästä monimutkaisempaan.

Ulkoinen suodatus ja glaukooma

Ulkoinen suodatus kehittyy pienellä reiällä suodatustyynyn seinämässä, mikä johtaa silmänsisäisen nesteen vuotamiseen suoralla yhteydellä päätypinnan ja tyynyn sisäisen ontelon välillä.

Pieni ja litteä etukammio ja glaukooma

Etiologiasta riippuen litteiden kammioiden tapauksessa on havaittu korkea tai alhainen silmänsisäinen paine. Lääkäri asettaa diagnoosin perustuen litteän tai matalan kammion havaitsemiseen leikkauksen jälkeen, kliinisen historian, tutkimustietojen ja silmänsisäisen paineen tasosta.

Gyptogeeninen makulopatia

Hypotoninen makulopatiaan edustaa tilaa, jossa taitokset on muodostettu suonikalvon ja / tai verkkokalvon, jossa on mukana makulan alueella, mikä alentaa tausta hypotensioon.

Maligni glaukooma: syyt, oireet, diagnoosi, hoito

Silmänsisäisen nestevirran häiriön oireyhtymä (pahanlaatuinen glaukooma) kehittyy tavallisesti tunkeutumisen jälkeen, mutta esiintymistiheys ja lasertoimenpiteiden jälkeen kuvataan.

Iridokorneal-oireyhtymä: syyt, oireet, diagnoosi, hoito

Iridokornea-oireyhtymä on harvinainen, tarkka esiintyvyys ei ole tiedossa. Tyypillisesti tauti on tyypillistä keski-ikäisille naisille, ja yhden silmän tappio.

Neovaskulaarinen glaukooma: syyt, oireet, diagnoosi, hoito

Neovaskulaarinen glaukooma (NVH) on glaukooman toissijainen, suljetun kulman muoto. Aluksi fibrovaskulaarinen kalvo kasvaa trabekulaarisen verkon päällä. Kulma on auki, mutta se on tukossa.

Flat iris: syyt, oireet, diagnoosi, hoito

Flat iris kehittyy pääsääntöisesti 40-60-vuotiailla naisilla. Hypermetropia, jossa litteä iiris ei ole yhtä yleinen kuin kulman toissijaisessa sulkemisessa suhteellisen pupillary-lohkon kanssa.

Ensisijainen kulman sulkeminen glaukooma: syyt, oireet, diagnoosi, hoito

Suljettu kulma glaukooma, joka kehittyy ennaltaehkäisevillä iiris-muodoilla, kutsutaan ensisijaiseksi suljetusta kulmasta. Patologia voi olla akuutin, subakuutin ja sekundaarisen kroonisen kulman sulkemisen oppilaslohkon tai litteän iirisin kanssa.

Syklodialyysi: syyt, oireet, diagnoosi, hoito

Syklodialyysi on spiraalirungon fokaalinen irtoaminen sen kiinnittymisestä sklereraaliseen spuriin. Syklodialyysi kehittyy tylsän tai läpäisevän vamman tai komplikaation jälkeen silmänsisäisen leikkauksen jälkeen, mikä johtaa tilapäiseen tai pysyvään hypotensioon.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.