^
A
A
A

Sukupuolitoiminnan voimakkuus

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Sukupuolitoiminnan voimakkuus on tärkeä, muttei tärkein indikaattori, joka vain epäsuorasti kuvaa niin kutsuttua normaalia seksuaalista elämää.

Normaalin käsite seksologiassa on yksi riittämättömistä kysymyksistä. Pitkäaikaisesti tämä normi tunnistettiin spesifisellä digitaalisella tiedolla seksuaalisten tekojen määrästä tietyllä ajanjaksolla ja seksuaalisen yhdynnän keston ajan, mikä johti erilaisiin virheisiin ja aiheutti lukuisia iatrogenia.

  • "Normaalit" seksuaalisen elämän voimakkuudesta

Muinaisista ajoista nykypäivään on tehty lukuisia yrityksiä selvittää seksuaalisen elämän voimakkuuden keskimääräisiä normeja. Joten, Zoroaster (Persia) määräsi, että hänellä on coitus 1 kertaa 9 vuorokaudessa. Solomon ja Mohammed naimisissa olevat naiset asettivat aikanaan 3-4 kuukauden koittoa, jos heillä ei ole erityisiä syitä tilapäisesti pidättymään seksuaalisesta toiminnasta. Yksityiskohtaisemmat näistä ammateista riippuvaiset normit on merkitty Talmudiin. Tämän pyhän kirjan, nuoret ei varmuudella ammatti saa olla yhdynnässä päivittäin, käsityöläiset ja työntekijät - 2 kertaa viikossa, tiedemiehet - 1 kerran viikossa, johtimet caravan-1 kerran kuukaudessa, merimiehet - 2 kertaa vuodessa. Mooseksen (Raamatun) keskiarvo on 10 koittoa kuukaudessa. Lähes samat normit, joita kohtaamme luterilaisessa uskonnossa. Martin Luther piti 2 coiton normaalia viikkoa.

Itse asiassa sanat "harvoin" ja "usein" ovat suhteellisia ja riippuvat kunkin potilaan tulkinnasta. Sama kysymys: "Kuinka usein sinulla on yhdyntä?" - Yksi potilas voi kuulla: "Hyvin usein, lähes jokaisella vuosikymmenellä" ja toisesta: "Ei useinkaan. Ilmeisesti seksuaalisen elämän voimakkuus ja naisen asenne häneen voivat erikseen vaihdella laajoissa rajoissa.

Joten, kirjassa "Psykoterapia" D. Muller-Hegemann sanoo, että mukaan Schulz-Hencke, kyky orgasmin miehillä vaihtelee 1 yhdynnästä kuukaudessa jopa 3 kertaa päivässä, ja naisille - 1 yhdynnästä 2-3 kuukautta jopa 1 kertaa per yö. Data D. Miiller-Hegemann epäilemättä vähentynyt merkittävästi. Molemmissa tapauksissa tämä kyky on paljon suurempi sekä miehille että naisille. GS Vasilchenko huomauttaa, että miesten orgasmin enimmäismäärä oli 6,8 ± 0,52 vuorokaudessa.

Annamme tieteellisessä ja fiktiivisessä kirjallisuudessa kuvattua enimmäismäärää.

V. Andrejevin monografiassa mainitaan maurien aatelihahmo, joka käytti seksuaalista kanssakäymistä 40 naisen kanssa haremillaan kolmen päivän ajan.

Julius Caesarilla oli äärimmäisen voimakas seksuaalinen herjaus. Hän asui rinnakkain monien naisten kanssa. Hänen rakastajattarensa olivat monien romanien senaattoreiden, kuningattarien (Egyptin kuningatar Cleopatra ja Mauritanian Eunya) vaimot. Kleopatrasta hänellä oli poika, ja hänen pitkäaikaisen rakastajansa Servilia, Brutin äiti, toi Caesarin ja hänen tyttärensä Julian kolmas. Tribunen ihmiset Helvius Cinna jopa kirjoitti ja tuotti laskun salliva Caesar vapaasti olla yhdynnässä kaikki naiset Rooman näennäisesti lisätä määrää jälkeläisten suuri Caesar. Caesarin vastustajat, jotka hänelle annettiin tällaisen heteroseksuaalisen lupauksen lisäksi, käytettiin passiivisen pederastin laajaa käyttöä. Niinpä roomalaisen senaattorin Kuriion vanhin ilmaus, joka puheessaan totesi, että Julius Caesar "Omnium virorum mulierum est ja omnium mulierum vir" menetti historiansa.

Sachsenin ja Puolan kuninkaan valitsija Augustus II oli 700 vaimon miestä ja 354 lapsen isä. Augustus II sai lempinimen "Strong", kun hän riehasti rikkoi hevosenkengät, litsi kädessään kupit ja levyt, rullasi sormillaan voimakkaita porsaanhoitajia, kuten paperia. Hänen mukaansa yöllä hän vieraili jopa viidellä rakastavalla.

Kreikkalaisessa mytologiassa tunnetaan Herculesin kolmastoistatoinen esitys, joka mysteenisen kuninkaan Evrasfein käskyjen mukaan hedelmöitti 40 neitsyttä yön yli. Muiden lähteiden mukaan Hercules teki tämän esityksen, kun hän ei ollut vielä 20-vuotias, kuningas Thespiuksen pyynnöstä, jota hän valloitti hänen säteilevän puhtautensa ja älykkyytensä ansiosta. Thespies kirjaimellisesti pyysi Herculesia perustamaan 50 tyttärensä. Hercules sopi, ja yhdeksässä kuukaudessa prinsessat synnyttivät 51 vauvaa (toinen synnytti kaksoset). Todellinen unkarilainen historioitsija Lajos Meshterhazi epäili, että kaikki tämä tapahtui yhdessä yössä, selittäen tämän yksityiskohtia "Herculesin kultin" kanssa.

GS Vasilchenko katsoi neljäkymmentäkaksi vuotta vanha kuvanveistäjä, joka monta vuotta tarvitsi vähintään 6-7 ejakulaatiota päivässä. Ilman tätä, hän ei voinut toimia luovasti. GS Vasilchenko lainaa Kinsey-raportista, jossa todetaan, että yhden asianajajan 30 vuoden ajan keskimäärin yli 30 ejakulaatiota viikossa.

Käytännössämme toistuvasti tapasi naisia, joilla oli jopa 8-10 yhdyntää päivässä, 80-100 koittoa kuukaudessa.

Havelock Ellis kertoo yhden kyläläisen tytöstä, jolla oli kotoa peräkkäin 25 miestä ja pojasta ilman mitään vahinkoa hänen psyykeilleen. Tietenkin suurin seksuaaliset ylilyönnit vähenevät ammatillisten prostituoitujen osuuteen. Joten Lawson kirjoittaa yhdestä Marques-saaren naisesta, joka palveli 103 miestä yhden yön ajan.

On huomattava, että jotkut naiset, joilla on yksi orgasmi voi välittömästi aloittaa vastaanotetaan toinen ja sitten kolmas, ja niin edelleen .. Joukossa oli naisia, joilla oli mahdollisuus saada jopa 10 tai enemmän orgasmeja yhteen seksuaaliseen tekoon (tai sarja orgasmic multior- gastichnost, superpotentnost). Annamme useita hienoja esimerkkejä.

LY Yakobzon ja IM Porudominsky pidetään normaalina yhdynnästä 1 3-4 päivän välein, NV Ivanov, "suhteellinen lääketieteellisen normi" ihmisille 34-35 vuotta - 2-3 yhdynnästä viikossa, SA Selitsky sama 2-3 coitus viikossa pitää "suurin normi".

V. Hammond ehdotti paljon tiukempia normeja. Hänen mielestään päivittäisestä koitoksesta ylimeno jopa vahvin ja terveille miehille. Hänen mielestään koito 2 kertaa viikossa on myös liikaa ja useimmat ihmiset johtavat ennenaikaiseen seksuaalisen kyvyn menettämiseen. On selvää, että tällainen epärealistinen näkemys Hammondista voidaan nähdä ilmentäväksi tuona aikana Englannissa vallitsevan viktoriaanisuuden moraaliksi. Hammondin mukaan miehen pitäisi aloittaa seksuaalinen elämä jo aikaisemmin kuin 21 vuotta. 21-25 vuoden iässä hän asettaa normaali-1-koiton 10-12 päivää ja 25-40 vuotta - kerran viikossa. D. Muller-Hegemann tuloksia erittäin mielenkiintoisia tietoja Davis, vietti näkyvämpää 1000 naisilla korkeakoulutuksen 2% vastaajista naisista oli 1-2 yhdynnästä yössä, 1 kerran per yö - 8%, yhdynnän aikana 2 - 33%. 1 coitus viikossa - 45% ja 1 coitus kuukaudessa - 12%.

Tällä hetkellä GS Vasilchenko huomauttaa perustellusti, että seksuaalisen elämän voimakas valikoima on normi, koska itse voimakkuus riippuu hyvin monista biologisen, psykologisen ja sosiaalisen syistä. Yhteydessä kieltäminen seksuaalisen patologian moderni ja funktionaalinen selkärangan impotenssi, joka saattaa aiheutua sammumiseen hermokeskuksiin selkäytimen, käsitteelle liikaa ja rajoittanut sen hankittu eri merkitys.

Sama pätee nykyaikaisiin näkemyksiin masturbaatiosta. Kiistämättä joitakin kielteisiä psykologisia vaikutuksia itsetyydytys kuin aitauksesta onanist sosiaalisten kontaktien (autization), upottamalla itsetutkiskelua, etenkin alttiilla nuorten psychasthenic persoonallisuuden piirteet, erittäin herkkä ja järkyttävä, sitä tulee ehdottomasti sanoa, että mitään haittavaikutuksia itsetyydytys ei ole aiheuttaa ja yleensä pysähtyy säännöllisen seksuaalisen elämän alkamisen myötä.

Vanhassa seksologisessa kirjallisuudessa masturbaation aiheuttamat haitat rinnastettiin ruton ja muiden epidemioiden seurauksiin. Sellaisia tauteja, jotka liittyvät suoraan masturbaatioon, epilepsiaan, skitsofreniaan, neurasteniaan. Pisin lausunnossa oli selkärangan impotenssin miehen sekoittumisen syy-yhteys ja naisen itsemääräämys - kylmyys, nymfomaniat, ulkoisen sukupuolielinten sairaudet.

Tissot uskoi, että masturbaatio on yleisempi naisilla kuin miehillä. Rohleder jopa olettaa, että 100: sta naisesta, 95 koskaan harrastelevasta, Delaïde uskoi myös, että masturbaatio on yhtä yleinen sekä naisten että miesten keskuudessa. II Mechnikov, hänen Studien uber die Nates des Menschenissä, kertoo, että tytöt sekoittelevat paljon vähemmän poikia, selittäen tämän seksuaalisuutensa myöhemmässä ilmestymisessä. M. Mar-gulis lainaa Gutseitia: "Lähes jokainen 18-20-vuotiaista tyttöä, jolla ei ole seksiä, harjoittaa masturbaatiota." IL Botneva havaitsi yhden potilaan, jolla oli jopa 15 masturboivaa orgasmaa päivässä. K. Imelinski (Puola) mukaan tyttöjen masturbaatio havaitaan 44,8 prosentissa tapauksista. Muiden maiden tutkijat kertovat samanlaisista lukuista.

Seksuaalisen elämän laatuun olisi kiinnitettävä vakavimmin huomiota, ja naisten täysipainoinen seksuaalinen elämä olisi määritettävä seuraavilla indikaattoreilla:

  • fysiologisen orgasmin esiintyminen naisessa jokaisen seksuaalisen kanssakäymisen jälkeen tai joka tapauksessa joka tapauksessa 75 prosentin seksuaalisen toiminnan jälkeen;
  • läsnäolo psykoemotionaalisen orgasmin samassa rajoissa (joka tapauksessa kymmenen ensimmäistä elävää vuotta);
  • moniorganismin tarve (orgaaninen sarja), jos sellainen on. Tässä tapauksessa on vältettävä patologiset olosuhteet, nimittäin nymfomaniat;
  • molempien aviopuolisoiden hyväksyttävyyden vaihtelujen yhteensopivuus ja muuntyyppisten seksuaalisen häiriön puuttuminen;
  • harkittu ja riittävä raskauden suojelujärjestelmä säilyttäen mahdollisuuden periä säännöllisesti siemennestettä naisten sukupuolielimiin.

Näiden indikaattorien läsnäollessa seksuaalisten tekojen esiintymistiheys ei mielestämme ole merkittävää.

Jotkut tekijät uskovat, että orgasmin puute naiselle, jolla on yleinen tyytyväisyys (tyytyväisyys), ei merkittävästi riko hänen seksuaalista elämää.

Niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat seksuaalisen aktiivisuuden voimakkuuteen, mainitaan seksuaalisen aktiivisuuden alkuvaihe miehillä, mikä joskus johtaa voimakkuuden nopeampaan vähenemiseen. Naisiin kohdistuvan seksuaalisen toiminnan alkuvaiheessa raiskauksesta tai liian aikaisesta avioliitosta ilman rakkautta (itämaat) voi johtaa libidon vähenemiseen tai täydelliseen tukahduttamiseen, vastenmielisyyttä seksuaaliseen elämään.

VA Kiselev ja Yu. G. Zubarev, kun he ovat tutkineet 186 hellästi naista, huomauttavat, että mitä aikaisemmin tyttö alkaa seksiä, sitä korkeampi prosentti on kylmä. Hyper-seksuaalisuuden tapauksessa seksuaalisen toiminnan alkuvaihe alkaa naisen superpotenssiin. Liiallinen väsymys, fyysinen ja henkinen astenia johtavat seksuaalisen aktiivisuuden voimakkuuden vähenemiseen.

Seksuaalisen elämän voimakkuus vaikuttaa ammattiin, vaikka asiasta ei ole yksimielisyyttä. Jotkut tekijät väittävät, että henkinen työvoima näyttää vähentävän libidin ja voimakkuutta. Erityinen merkitys matemaattisten potentiaalisten tutkijoiden vähentämisessä. Poussais jo vuonna 1836 kirjoitti, että matemaattiset ongelmat sortavat seksuaalista voimakkuutta, ja G. De Coux ja M. St.-Arge neuvovat harjoittamaan matematiikkaa häiritsemään liiallista seksuaalista herättymistä. Saman mielipiteen jakoi V. Hammond. G. De Coux ja M. St.-Arge mainita esimerkkinä matemaatikko, joka voisi koskaan valmiiksi yhdynnästä, koska ennen orgasmia, se yhtäkkiä tapahtunut ratkaisun geometrisen ongelma tai yhtälö, jonka hän oli vain kiireinen, että päivä.

NV Sletov tutkii 67 tapauksissa uros impotenssi hoitoa, joka oli tehoton, todettiin, että niiden joukossa oli 12 matematiikan opettajien, 4 insinööri, teoreetikko, tähtitieteilijä 1, 10 kirjanpitäjät, 16 insinöörien ja kirjanpitäjät ja kassanhoitajille 5. Siten 67 epäonnistuneesti hoidetusta potilaasta, joilla oli impotenssi, 48 oli tekemisissä matematiikan kanssa.

PI Kovalevsky päinvastoin sitä mieltä, että terveillä miehillä, joilla on henkistä toimintaa, jossa hyvä ravinto ja asianmukaista toimintaa ei havaittu vain impotenssi, mutta sielläkin kasvaa seksuaalisuus, ja vain liiallista väsymystä, erityisesti heikkojen ja aliravittuja yksilöitä, johdot voimakkuuden vähenemiseen.

S. Schnablin mukaan henkiseen työhön osallistuvilla naisilla on korkea sikiötaajuus, voimakkaampi libido ja parempi suhde kumppanin kanssa.

Antakaamme joitain tietoja seksuaalisen kanssakäymisen voimakkuudesta terveydentilaan ja jopa kuoleman mahdollisuuksiin seksuaalisen kanssakäymisen aikana ja sen jälkeen. Tuberkuloosipotilailla, yleensä, libido ja seksuaaliset reaktiot lisääntyvät huomattavasti verrattuna terveisiin ihmisiin. On tapauksia, joissa verenpaineen nousu seksuaalisen kanssakäymisen aikana johti vaaralliseen hemoptyysiin tällaisissa potilailla.

Verenpaineen nousu ja aivojen verenkierroksen muuttaminen vanhusten, joilla on ateroskleroottisia tapahtumia, voi johtaa katastrofiin, jossa on kuolemaan johtanut aivohalvaus tai embolia. Nämä äkillisen kuoleman tapauksissa orgasmin aikana kutsuttiin "makea kuolema" (la mort douce, tod susse). Pandun kuolema vaimonsa Madolan vauvoissa on kuvattu muinaisessa Intian kirjassa. Hieno kuningas Hain Attila kuoli koiton aikana suuren aluksen murtumisesta. Vuonna 1909 ja 1912 julkaistiin kaksi Lipa Beyn teosta Saksan lehdistössä. Max Marcuse kirjoittaa, että la mort douce -tapaukset eivät ole harvinaisia meidän aikanamme. Hän uskoi, että tällaisten äkillisten kuolemien suurimmat tilastot ovat poliisiosastojen arkistot, joissa pidetään kirjoliittojen kuolemantapauksia.

Saksan seksologien (M. Marcuse et ai.) Pidetään klassinen esimerkki tällaisesta kuvaus kirjallisuudessa kuoleman esitetyssä tapauksessa uuden E. J. Hof-mann "Das Freulein von Scuderi". Kuvatussa tapauksessa tämän romaanin, viittaa "tod in sexuallen Affekt", mutta sopii paremmin la mort Douce uskomme kuvauksen kuoleman tohtori Emilion Gordes tarina nykyajan brasilialainen kirjailija Jorge Amadon "Teresa Batista väsynyt taistelevat."

Kuten on osoitettu, nämä kehon yleiset reaktiot seksuaaliseen kanssakäymiseen ovat huomattavasti miehillä voimakkaampia kuin naisilla. Katsottiin, että 1a mort douce -tapaukset ovat miesten ainoa etuoikeus, mutta onnistuimme löytämään lääketieteellisessä kirjallisuudessa tapauksen naisen la mort douce -tapahtumasta. M. Fieschsoobschal naisen 51 vuoden, useita kertoja synnyttää, diabeetikoille ja sydänsairaudet että kuoli yllättäen (luultavasti keuhkoveritulppa) muutaman minuutin jälkeen Raju seksi.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12], [13]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.