^

Vakava suhde miehen kanssa: 5 pääsääntöä

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 21.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Monet tytöt valittavat, että heillä ei ole vakavaa suhdetta miehen kanssa. Sellaisten suhteiden tapahtuessa meidän on ensin päätettävä niistä sisäisesti. Usein tapahtuu niin, että tyttö katsoo, että hän haluaa vakavan suhteen, mutta ei todellakaan halua. Tätä kutsutaan "sosiaaliseksi haluksi" - mikä vastaa yhteiskunnan tavanomaisia vaatimuksia, mutta ei omia.

Miten löytää mies vakavaan suhteeseen?

Vakavat suhteet tytöille eivät toimi ainakin kahdesta syystä. Ensimmäinen syy - ei ole sopivaa miestä, ja toinen - mies on, mutta hän ei hyväksy vakavaa suhdetta. Tarkastellaan ensin ensimmäistä ongelmaa. Jos et löydä sopivaa ihmistä itsellesi, sinun on ensin mallinnettava kuva ajatuksissasi. Ja on hyvä kuvitella, kuka haluat nähdä vieressäsi.

Korosta niitä ominaisuuksia, joita haluat nähdä ihmisestänne. Nämä ominaisuudet on jaettava kahteen alueeseen: ulkonäköön ja luonteeseen. Ajattele sitä. Kumpi mies pidät enemmän ulkonäön suhteen. Kirjoita nämä ominaisuudet lehtiin. Ajattele nyt, millaista hahmoa haluat nähdä valitsemassasi. Kirjoita ne paperille. Ja nyt ylittävät ne ominaisuudet, jotka sulkevat keskenään toisiaan. Esimerkiksi "ihminen ansaitsee paljon" ja "minun mies on aina kotona, vieressäni". Päätä mitä haluat enemmän: materiaalinen rikkaus tai huolehtivan aviomiehen istuma-koti.

Älä unohda mainita mitään suhteessa: älyllistä yhteensopivuutta, uraa, sukupuolta, asenne sinua kohtaan, halukkuutta tai haluttomuutta saada lapsia, yleistä terveyttä, rakkautta tai urheilua.

Kun näytössä näkyy mies, joka sopii niin paljon kuin haluat, voit vertailla alkuperäistä unta ja päättää, sopiiiko se vai ei. Ja sitten alkaa täysin erilainen työ: teet vakavan suhteen unelmiesi miehen kanssa. Mitä virheitä tällä tavalla? Lisäksi sinun on otettava huomioon nämä virheet ja edellä mainitussa tapauksessa: sinulla on jo mies, mutta vakavaa suhdetta hänen kanssaan ei saada.

Kuinka uskoa vakavaan suhteeseen?

Psykologien mukaan henkilö työntää ihmisiä ympäröivään tilanteeseen, jota hän haluaa nähdä. Jos sinulla ei ole vakavaa suhdetta miehen kanssa, se tarkoittaa, että et usko tai halua heitä. Sitten nämä suhteet ovat täsmälleen samat: he ovat suurella etäisyydellä, hän on naimisissa tai hän on vapaa, mutta hän ei ota sinut vakavasti.

Uskon sääntö

Vakavan suhteen luominen ihmisen kanssa on ensin uskottava. Hyvin usein psykologisen trauman vuoksi nainen pelkää uuden suhteen aloittamista tuskan välttämiseksi. Ja sitten hän subconsciously torjuu itsestään ne miehet, jotka voivat olla luotettavia kumppaneita. Tai rakentaa suhteen ihmisen kanssa periaatteessa "Se on tilapäistä", pitämällä sitä etäisyydellä ja tekemällä sinusta kevyesti. Joten, periaate: usko, että sinulla on uusi todellinen rakkaus. Auttaa itseäsi tässä kirjoittamaan kaikki ajatuksesi, teot ja päätökset vain positiivisesti. Vähitellen muutat ajattelutapaa niin paljon kuin haluat positiivisia ja vakavia muutoksia omassa elämässäsi.

Sääntö, jolla päästään eroon tarpeettomasta

Oletetaan, että sinulla on muutamia fanit jäljellä (kenellä ei ole niitä?). Ja olettaa, että sinulla on kiintymystä joillekin näistä faneista, ja olette kaikki sitä mieltä, että hän muuttuu, hän alkaa lahjoittaa lahjoja, kutsuu sinut kalliisiin ravintoloihin ja sitten alkaa elää yhdessä. Mutta nämä unelmat vievät aikaa, energiaasi ja mikä tärkeintä - vapaata tilaa miehelle, joka todella voisi tehdä sinusta onnelliseksi. Loppujen lopuksi rakkaus asettuu vain tyydyttämätönyn sydämeen.

Joten oppii kerran ja kaikilta: jos mies ei täytä vaatimuksiasi, kääntäkää se välittömästi ystäväsi luokkaan ja tee henkilökohtainen elämäsi todeksi. Jos sinulla ei vielä ole vakavaa ihmistä, huolehdi itsestäsi - voit parantaa itsesi ääretön. Ja tärkeintä on hyvin kiitollinen ja mielenkiintoinen työ. Tyttö kuin sinä - iloinen, omavarainen, tyytyväinen ja hyvin hoidettu - välttämättä kiinnittää huomiota miehen, jolla on samat ominaisuudet.

Toiminnan vapauden sääntö

Tämä sääntö tarkoittaa sitä, ettet hallita miestäsi 24 tuntia vuorokaudessa. Tämä ei kestä ketään - ellei hän ole masokisti, ja pelaat mielenkiintoista peliä. Mutta tämä peli kestää kauan, jos kullakin sinulla ei ole vapaata valintaa ja omia toimia. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee tehdä kaikkensa, mutta tämä tarkoittaa, että kukaan ei voi missään tapauksessa asettaa toisilleen mitään toimia ja arvostella miestä vain siksi, että hän on "sinun".

Emotionaalisen uskollisuuden sääntö

Jos olet itsenäinen tyttö, et kiirehdä yhdestä miehestä toiseen etsimään todisteita houkuttelevuudesta ja tarpeesta. Emotionaalinen petos ei ole miehen kannalta huono, vaan ennen kaikkea sinulle. Sinun täytyy luoda selkeästi ja päättäväisesti oman paikkasi tämän tai tämän miehen elämässä ja tärkeintä - ymmärtää roolinne ja käyttäytyminen suhteissasi.

Jos jätät energianne miehille, joita et tarvitse, niin se ei tule sinun. Siten et saa vakavia suhteita, koska sinä heität rannasta toiseen. Päätä ja rauhallisesti luottavaisesti pääse tavoitteeseen.

Virhe Rule

Sekä teillä että teillä on oikeus tehdä virhe. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus anteeksiantoon. Ja tämä on normaalia. Antakaa miehelle virheenne ja anna hänen puolestaan antaa sinulle anteeksi. Tämä on perusta pitkän aikavälin vakavasta suhteesta miehen kanssa. Toivotamme teille, että teillä oli tällaisia suhteita.

trusted-source[1], [2]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.