^

Urheilufarmacologian tarkistus

Miten saada painoa: usein kysyttyjä kysymyksiä

On tunnustettava, että tämä kuulostaa melko paradoksaalilta, mutta kysymys siitä, miten painoa painotetaan, on jotain yhtä kiireistä kuin kysymys siitä, että muiden paino on menettänyt painonsa. Liiallinen heikkous on sama ongelma kuin liikalihavuus.

Globuliinia sitovat sukupuolihormonit

Sitovan globuliinin sukupuolihormonien on seerumin glykoproteiini, joka sitoutumalla sukupuolihormonit (testosteroni, estradioli, progesteroni, jne.) Säätelee niiden biologista aktiivisuutta.

Naisten hormonit miesten kehossa: vaikutus ja rooli

Estrogeenin yhdistäminen estradioli estrioli ja estronin, aktiivisin ja merkittävä pituus meistä on ensimmäinen, että sillä on kyky kääntää ylimääräisen testosteroni perifeerisissä kudoksissa (erityisesti maksassa ja rasvakudoksessa).

Dihydrotestosteroni miehillä: mitä se on?

Osa vapaan testosteronin joissakin kohdesoluissa vaikutuksen alaisena entsyymin 5-alfa-reduktaasin (tyyppi 1 tai 2) muunnetaan dihydrotestosteroni (DHT), joka on osa - naissukupuolihormonien estradioli (tämä konversio tapahtuu vaikutuksen alaisena entsyymien kanssa yhteinen nimi aromataasi).  

Testosteroni miehet: mitä se on?

Testosteroni on miespuolinen sukupuolihormoni, joka on tuotettu miesten kiveksissä. Jos määritellään, sen kehittyy ns. Leydig-solut, näiden solujen kokonaisuutta kutsutaan myös puberteiksi.

Anaboliset steroidivalmisteet: peruskäsitteet

Esittelemme aluksi useita käsitteitä, joita ilman emme voi jatkaa jaksoa hyvin vaikeaksi. Älä pelkää - sinulta ei vaadita erityistä tietämystä.

Hormonit ja urheilu

Kuten mikä tahansa tietoliikenneverkko, endokriininen järjestelmä sisältää signaalilähteet, itse signaalit ja signaalivastaanottimet. Tässä tapauksessa nämä ovat soluja, jotka tuottavat hormoneja, itse hormoneja ja niiden reseptoreita.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.