^

Miten saada painoa: usein kysyttyjä kysymyksiä

, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 16.10.2021
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

On tunnustettava, että tämä kuulostaa melko paradoksaalilta, mutta kysymys siitä, miten painoa painotetaan, on jotain yhtä kiireistä kuin kysymys siitä, että muiden paino on menettänyt painonsa. Liiallinen heikkous on sama ongelma kuin liikalihavuus.

Olemme kaikki tottuneet siihen, että niin monet ihmiset kamppailevat ylipainosta. Muuten se maksaa paljon työtä. Vietä tunteja jatkuvaan kuntosaliharjoitteluun, istu heikossa ruokavaliossa - ja kaikki tämä vain heittää ainakin muutama kiloa. Tällaisia ihmisiä tuskin voi kuvitella, että toiset, toisin kuin he, vain unelmoivat toipumasta. 

trusted-source[1], [2]

Miten saada painoa ja mitä tarvitaan tähän

Heikko kuvio on erittäin kaunis. Sitä useimmat ihmiset ajattelevat. Ja totuus on useimmissa tapauksissa oikein. Mutta millainen uhka on täynnä liiallista kurjuutta. Monet naiset pyrkivät kauneutta etsimään laihtua, mutta he eivät epäile, mitkä karikot heikentävät tätä joen, joka virtaa naisellisen ihanteen alttarille. Pieni paino on uhka terveydelle. Lääkärit ovat toistuvasti huomauttaneet, että liian ohuet naiset voivat osittain tai kokonaan menettää lisääntymistoiminnon, joka on paljon vaikeampaa palauttaa kuin painoa. Joten, mitä sinun pitäisi tehdä, jos laihtua liikaa? Tärkeintä on piristää ruokahalua, koska organismi, joka on tottunut pieniin ruokavalioihin, ei erityisesti vaadi, että ruokaa usein "heitetään" siihen. Juo runsaasti nesteitä: mehuja, nektareita, vettä, sinulla on jopa hyvä alkoholiton olut. Tarvitaan usein - viisi tai jopa kuusi kertaa päivässä. Mutta ja tämä on erittäin tärkeää, älä syö liikaa, koska se on haitallista ja aiheuttaa kehoa enemmän haittaa kuin hyvää. Osien tulee olla kohtuullisia eikä niihin saa sisältyä liiallisia rasvaisia elintarvikkeita.

Jos tunnet jopa helpoimman nälän - sinun on syödä jotain. Älä altista aiemmin käytettyä organismia ylimääräisille rasituksille. Syömisen jälkeen, muista levätä. Keskity ruokavesi hiilihydraatti-proteiinivalmisteisiin. Yritä varmistaa, että vähintään 50 prosenttia aterioista on munia, kanaa, kalaa ja muita lihoja. Erittäin hyödyllisiä, sekä herkullisia ovat juustotuotteet ja proteiinipitoiset cocktailit.

Syödä oikein, voit lopullisesti hylätä kysymyksen "kuinka saada painoa"?

Miten saada painoa: erityinen ruokavalio

Hyvä syöminen on erinomainen tapa saada painoa. Mutta on tärkeää olla liikaa. Ei ole mitään syytä saada parempaa tavoitetta liikalihavuuden lisäämiseksi. Siksi on tärkeää noudattaa oikeaa ruokavaliota, joka tekee kehosta paitsi terveellisen myös kauniin.

Aamiaiseksi sinun täytyy välttämättä syödä jotain juustoa, jotain ravitsevaa ja kevyttä samanaikaisesti. Tätä tarkoitusta varten kaurahiutaleet ovat ihanteellisia, joiden tuoreutta voidaan makeuttaa hunajalla tai lisätä pähkinöitä kirkkaampaan maku-palettiin. Lounaalle sopii myös kasviskeitto sekä salaatti. On suositeltavaa syödä lihaa. Sallittu ja pastaa tai perunoita (etenkin perunamuusia). Välipalan aikana voit nauttia välipalaa, jossa on hieman rasvapitoisuutta sisältävää jogurttia, jotta vatsa ei pysy tyhjänä. Illalla on omena, jossa on pieni määrä lihaa. On myös suositeltavaa täydentää valikkoa hedelmillä ja vihanneksilla (tomaatit, omenat, päärynät ja vastaavat).

Hyvin ohut ihmisille on hyödyllistä työskennellä säännöllisesti kuntosalilla. Ainoa harjoitusten monimutkaisuus olisi suunnattava yksinomaan lihasmassan vahvistamiseen - tämä on myös hyvä tapa saada painoa. Ennen kuntosalille menemistä kannattaa ehdottomasti kuulla asiantuntijaa, joka auttaa sinua kehittämään erityisiä harjoituksia.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.