Jalka vammat

Jalkojen avoin murtuma

Vahinko avoimella haavalla on aina vaarallisempi terveydelle, koska tällaisen loukkauksen seurauksena vakavia vaurioita esiintyy sekä luista että kudoksista. Jalkan avoin murtuma on erittäin helppo erottaa suljetusta, koska sen kanssa rikki luu on selvästi näkyvissä.

Särmää jalka

Jalkaväline on yksi yleisimmistä tuki- ja liikuntaelinten vammoista.

Varpaiden ja alahaarojen murtumat

Varpaiden murtumat menevät usein ilman erityistä huomiota uhrien osalle, koska nämä pienoisluvat voivat itse parantua. Tällaisten murtumien jälkeen ei ole lainkaan kipuja.

Nilkan vääntyminen

Nilkkasillojen venyttäminen on nilkan nivelsiteiden vaurio, yleensä ulkopuolelta. Sekä yksi että nilkkanivelen ligamenttiryhmä voivat vaurioitua. Naisilla on suurempi riski nilkkavammasta.

Hemmaoma jalassa

Hematoma on jalka - hyvin yleinen ilmiö, joka esiintyy pääasiassa raajojen loukkaantumisessa - mustelmien, sokkien tai laskujen seurauksena.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos varpaani rikkoutuvat?

Jos varvas on rikki, vahingoittunut alue ei ehkä parane pitkään aikaan. Sormi voi menettää muodon ja joustavuuden ja väärän käsittelyn ja käsittelyn vuoksi. Mitkä ovat syyt, oireet rikkoutuneesta vyöhykkeestä ja mitä tehdä sen suhteen?

Loukkaantuu jalkoihin

Tulit pois pyörästä, löi vasikka sohvapöydälle ja näki yhtäkkiä ikävän sinisen mustelman, joka leviää jalkaasi. Miksi kohoavat jalkojen mustelmat, miten käsitellä niitä ja miten välttää niitä?

Loukkaantumisten ehkäisy harjoituksilla

Jotta et saa muuta jalka-vammoja, mene eteenpäin - huolehdi vamman ennaltaehkäisystä. Kun lihaksia on ylikuormitettu, kalsium-soluja käytetään runsaasti luiden soluihin, jotta voit välttää murtumia. Opi ei ylikuormita kehoa ja syö oikein.

Vaihtoehtoiset välineet mustelmia, nyrjähdyksiä ja murtumia varten

Usein ihmiset kärsivät mustelmista, nyrjähdyksistä ja muista vammoista. Jotta lääkäri ei pääse käymään, voit itse hoitaa sairaudet vaihtoehtoisen lääketieteen avulla. Huomionne - vaihtoehtona on mustelmia, murtumia ja ryatyazheniyah

Mikä on polven kipu ja mitä se tekee

Polven kipu voi johtua äkillisestä traumasta, liiallisesta vaurioitumisesta tai suuresta kroonisesta sairaudesta, kuten niveltulehduksesta.

iLive-portaali ei tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.
Portaalissa julkaistut tiedot ovat vain viitteellisiä eikä niitä saa käyttää ilman asiantuntijan kuulemista.
Lue huolellisesti sivuston säännöt ja käytännöt. Voit myös ottaa yhteyttä!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Kaikki oikeudet pidätetään.