^

Terveys

Toiminnot

Mikä on falloplastia?

Phalloplastia on miehen peniksen korjaus ja/tai jälleenrakennus leikkauksella. Tämän plastiikkakirurgian tarve voi syntyä useista syistä.

Lisäkiveskiven poisto

Tietyissä tekijöissä (vammat, tulehdus- ja kasvainprosessit) voi nousta esiin kysymys lisäkiven poistamisesta: tämä on harvinainen leikkaus, joka määrätään, kun pitkäaikainen konservatiivinen hoito on tehoton.

Kiveskystan poistoleikkaus

Kiveskystan poisto on yksi yleisimmistä leikkauksista, joka tehdään pääasiassa 45-vuotiaille ja sitä vanhemmille miehille. Kysta on pahanlaatuinen ontto kasvain. Yleensä kysta on täytetty nestemäisellä eksudaatilla.

Leikkaus kivesten hydrokeleen

Leikkaus kivesten hydrokelen vuoksi on ehkä ainoa tehokas tapa hoitaa tätä sairautta. Perinteiset menetelmät ovat usein tehottomia.

Peniksen paksuusleikkaus

Miesten sukuelinten korjaava leikkaus, erityisesti leikkaus peniksen paksuntamiseksi ja sen pituuden lisäämiseksi, viittaa falloplastiaan.

Perikardin poisto

Hengenvaarallisten tilojen kehittymisen estämiseksi määrätään perikardiektomia - kirurginen toimenpide, jossa sydänpussi poistetaan - osittain tai kokonaan.

Kuorsausoperaatio

Ronkopatian kirurginen hoito, toisin sanoen kuorsauksen leikkaus, voi ratkaista joitain ongelmia, jotka liittyvät ylempien hengitysteiden läpinäkyvyyden vähentämiseen - heikentää niiden onteloa nenänielun, suunielun ja laryngofarynksin olemassa olevien anatomisten rakenteiden vuoksi.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.