^

Terveys

Toiminnot

Munuaiskivien murskaus: perusmenetelmät

Kun munuaiskiviä on muodostunut, mikä heikentää virtsateiden toimintaa, ja kaikki yritykset päästä eroon niistä lääkehoidon avulla ovat olleet epäonnistuneita, yksi tapa on jäljellä - munuaiskivien murskaus tai litotripsia.

Leikkaus kivespisaroiden poistamiseksi

Primaarisen hydrocele -hoidosta on kiistoja. Aspiraatiota ja skleroterapiaa kuvataan; hydrokelektomia tai hydrokelektomia on kuitenkin edelleen hydrokelen valinta.

Artrotomia

Nivelen paljastaminen ja sen ontelon avaaminen suoritetaan kirurgisesti, ja tämä manipulointi ortopedisessa ja traumakirurgiassa määritellään artrotomiaksi, joka voidaan suorittaa erilaisilla kirurgisilla menetelmillä.

Stapedektomia

Stapedectomy on mikrokirurgia keskikorvassa. Operaation tarkoituksena on palauttaa äänensiirron fysiologinen mekanismi poistamalla niitit kokonaan tai osittain.

Lymfadenektomia

Lymfadenektomia on rajallinen tai täydellinen, operaation laajuudesta riippuen. Komplikaatioiden todennäköisyys tällaisen menettelyn jälkeen on melko suuri. Kuitenkin usein toimenpiteiden avulla voit pysäyttää syöpärakenteiden leviämisen edelleen ja siten säästää potilaan elämää.

Perikardiotomia

Kirurginen dissektio, eli sydämen ympäröivän kuitumembraanin - sydänpussin tai sydänpussin - avaaminen, määritellään sydänlihakseksi, joka tarjoaa pääsyn sydämeen leikkauksen aikana.

Mediastinotomia

Yksi rintakehän leikkauksen toimenpiteistä on mediastinotomia (latinalainen mediastinum - mediastinum + kreikan tome - osa), joka koostuu suoran pääsyn avaamisesta rintaontelon keskiosissa oleviin anatomisiin rakenteisiin.

Orkipeksi

Orkipeksia on rekonstruktiivinen toimenpide miespotilailla, joilla on synnynnäinen poikkeama, jossa yhtä tai molempia kiveksiä (yksinkertaisemmin sanottuna kivekset) ei havaita kivespussissa, toisin sanoen kryptorikidismin diagnoosin avulla.

Flegmonin avaaminen

Flegmonin hoitoon kirurgit käyttävät ns. Ruumiinavausmenettelyä, joka suoritetaan yleisanestesiassa tai paikallispuudutuksessa. Patologinen ontelo avataan, märkivä sisältö pumpataan pois, desinfioidaan ja flegmonoinen kapseli poistetaan.

Ossikuloplastika

Joillakin potilailla kuulon palauttaminen on mahdollista vain ossiculoplastian kirurgisella interventiolla. Jos lääkäri uskoo, että tällainen leikkaus on välttämätön, sinun on hyväksyttävä hänen mielipiteensä, koska tämä auttaa välttämään komplikaatioita - kuten jatkuvaa kuulon menetystä tai ehdotonta kuulon menetystä.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.