^

Terveys

Kehon tutkiminen

Luuytimen trepanobiopsia

Trepanobiopsiaa määrätään pääasiassa luuytimen rakenteiden ja rintarauhasen tutkimukseen. Tarvittaessa manipulaation aikana on mahdollista poistaa kystiset kasvaimet.

Olfaktometria

Olfaktometria on tarpeen hajuhäiriöiden - erityisesti anosmian, hyposmian, parosmian - määrittämiseksi. Menettely suoritetaan käyttämällä sarjaa sylintereitä, jotka on täytetty erityisliuoksilla, sekä laitetta näiden liuosten kvantitatiiviseen syöttöön.

Korvan otoskopia: mikä se on?

Otorinolaryngologiassa erityinen diagnostinen toimenpide, otoskopia, suoritetaan ulkoisen kuulokanavan ja korvakäytävän tutkimiseksi.

Levitä kasvistoon: indikaatiot, koulutus, tekniikka

Kasvillisuus on yksi tärkeimmistä diagnostisista menetelmistä, jotka mahdollistavat biomateriaalin hankkimisen mikroskooppista laboratoriotestausta varten ihon ja limakalvojen pinnalta. Useimmiten tämä käsite viittaa materiaalin ottamiseen emättimen limakalvon pinnalta.

Koko kehon pletysmografia

Pletysmografian menetelmän toteuttamiseksi käytetään erityislaitteita - pletysmografeja, erilaisia muunnelmia - sähkö, vesi, valokuvaus, mekaaninen.

Testisolubiopsi: lävistys, avoin

Diagnostiikkamenettely - kivesten biopsia - on suhteellisen harvinaista, mutta on erittäin informatiivinen määrittää miesten heikentyneen hedelmällisyyden syyt sekä muut uroksen lisääntymisjärjestelmään liittyvät sairaudet.

Verenpaineen mittaus: algoritmi, normaali

Arteriaalinen paine on veren painetta alusten seinämillä. Tämä paine on hieman pienempi perifeerisissä, pienissä aluksissa. Se vaihtelee sydämen supistuvuuden vuoksi.

Verisuonten tutkimus

Perifeeriset valtimonkierron häiriöt ovat yleensä vakavampia vanhuksilla, koska verenkierron heikkeneminen on heikentynyt.

Tutkimus laskimoista

. Laskimoiden arviointi on tärkeä tutkimukselle ja tunnustelulle. Kun veren virtaus häiriintyy suuressa suonessa, vakuuttava kierto kehittyy nopeasti.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.