^

Terveys

Oireyhtymät

Arachnodactyly

Yksi harvoista perinnöllisistä sidekudospatologioista on arachnodactyly - sormien epämuodostuma, johon liittyy putkimaisten luiden pidentyminen, luuston kaarevuudet, sydän- ja verisuonijärjestelmän ja visuaalisten elinten häiriöt.

Ekoderminen dysplasia

Suhteellisen harvinainen sairaus - ektodermaalinen dysplasia - on geneettinen häiriö, johon liittyy häiriö ihon ulkokerroksen johdettujen osien toiminnallisuudessa ja rakenteessa. 

Tholos-Huntin oireyhtymä

Ylemmän orbitaalisen halkeaman oireyhtymä, patologinen oftalmoplegia - kaikki tämä ei ole muuta kuin Tholos Huntin oireyhtymä, joka on rakenteiden vaurio ylemmässä kiertoradan halkeamassa. 

Svayerin oireyhtymä

Tautilla voi olla useita nimiä: sitä kutsutaan usein naaraspuoliseksi gonadi dysgenesisksi tai yksinkertaisesti gonadi dysgenesisiksi. 

Möbius-oireyhtymä lapsilla

Aivojen hermojen epänormaalin rakenteen aiheuttama synnynnäinen poikkeama on Moebius-oireyhtymä. Harkitse sen syyt, oireet, diagnoosi- ja korjausmenetelmät.

Hemofagocyttinen oireyhtymä lapsilla: ensisijainen, toissijainen

Harvinaista ja monimutkaista tautia - hemofagosyyttistä oireyhtymää kutsutaan hemofagosyyttisellä lymfo-styosytoosilla. 

Dejerin oireyhtymä

Dejerine-oireyhtymän alapuolella on harvinainen sairaus. Se perustuu geneettiseen alttiuteen. Dejerine-oireyhtymää kutsutaan myös hypertrofiseksi neuropatiaksi. 

Nopea laihtuminen

Ylimääräinen paino on kolmannen maailman väestön ongelma. Ihmiset yrittävät päästä eroon ylimääräisistä kiloista eri tavoin, yrittäen tuoda kehonsa ihanteellisiin mittasuhteisiin.

Lukitun miehen oireyhtymä

Ei ole väliä kuinka erilaiset ihmiset kutsuvat tätä tautia eri aikoina, voisivatko sanat välittää tilanteen tragedian, kun elävä sielu ja terve mieli pitkään pysyvät lukittuna lähes täysin immobilisoituneen ruumiin sisällä?

Myofaskinen kipu-oireyhtymä: kasvojen, kaulan, rintakehä, lannerangan

Jokainen, joka ainakin kerran kohtaamaan muutamia hylkeitä lihaksissa, jolloin sietämätöntä kipua, kun painat niitä tietenkin tietää mitä myofascial oireyhtymä, eikä kukaan neuvoa kohdata tällaista elämässäsi.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.