^
A
A
A

Laajennus tricepsissä rinnealueelle

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Tarvitset:

Baari ja kallistuspenkki.

Vahvistaa:

Tritsepsы

  • Alkuperäinen sijainti

Kalteva penkki makaa, pään ja selän ovat penkin vieressä. Ota käsi kädessä, käsien välinen etäisyys ei ole enempää kuin 16 cm ja purista sitä ylös, kunnes kädet ovat täysin suorina.

HUOMAUTUS: Käytä vakuutusta, kunnes käytät tätä harjoitusta. Kämmenten pitäisi etsiä, ja niska on suoraan pään yläpuolella.

  • Perusliike

Taivuta käsiä kyynärpäissä, laskemalla poikkipalkki päähän.

HUOMAUTUS: Olkapäät ja kyynärvarren on pysyttävä paikallaan. Työnnä palkki puoliympyrän suuntaan.

  • Lopullinen sijainti

Kiinnitä toinen sekunti ja nosta sitten poikkipalkki alkuperäiseen asentoonsa.

HUOMAUTUS: Varmista, ettet käytä liian painavaa painoa. Juo runsaasti vettä harjoituksen aikana - tämä on tarpeen lihasten kasvulle.

trusted-source[1]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.