^
A
A
A

Push-ups on fitbole: swing triceps

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

  • Paras tapa pumpata kädet

Heitä käsipainot ja ota palloa kuntoa varten. Aseta lattialle ja ota normaali asento push-up-laitteille, aseta kädet palloon. Ilman repimättäsi kätesi, hitaasti nojaa palloa kohti; Pysähdy, kun olkapäät ovat muutaman senttimetrin päässä pallon pinnasta. Palauta hitaasti päinvastaisessa järjestyksessä. Aluksi suorita vain 3 sarjaa 3 toistoa ja siirry vähitellen 5 lähestymistapaan. Joten pumppaat tricepseja nopeammin, koska sinun on pidettävä pallo tasapainossa ja myös hallita alaspäin suuntautuvia liikkeitään. On parempi kehittää lihaksia kuin harjoituksia kevyillä painoilla.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.