^
A
A
A

Romanian deadlift

 
, Lääketieteen toimittaja
Viimeksi tarkistettu: 20.11.2021
 
Fact-checked
х

Kaikki iLive-sisältö tarkistetaan lääketieteellisesti tai se tarkistetaan tosiasiallisen tarkkuuden varmistamiseksi.

Meillä on tiukat hankintaohjeet ja vain linkki hyvämaineisiin mediasivustoihin, akateemisiin tutkimuslaitoksiin ja mahdollisuuksien mukaan lääketieteellisesti vertaisarvioituihin tutkimuksiin. Huomaa, että suluissa ([1], [2] jne.) Olevat numerot ovat napsautettavia linkkejä näihin tutkimuksiin.

Jos sinusta tuntuu, että jokin sisältö on virheellinen, vanhentunut tai muuten kyseenalainen, valitse se ja paina Ctrl + Enter.

Siirry seuraavalle tasolle

Siirry seuraavaan fyysisen kunton tason kanssa romaanin pysyvän vaunun seuraavat variaatiot

Nämä klassisen kuolleisuuden vaihtelut pyrkivät vahvistamaan lonkan ja keskushihnan hauvoja. Ennen vetämisen suorittamista tee rinteitä venyttääksesi kainalot ja alaselkä - kaksi vyöhykettä, jonka osa on kiinnitetty miehille. Bonus urheilijoille: tämä venytys on hyödyllinen golfaajille, tenniksen pelaajille ja muille urheilijoille, se vahvistaa alaselkäisyyttä ja parantaa joustavuutta ja tasapainoa.

Valotaso

Viistosti

Olla suora. Paina voimakkuutta kiinni taakse. Lean eteenpäin, kun jalat on hieman taivutettu polville, selkä on luonnollisesti taivutettu. Tapin pitää olla kosketuksissa pään, selän ja pakaran kanssa. Pysäytä heti, kun tikki putoaa pakaroiden alle. Kiinnitä tässä asennossa 20 sekuntia ja palaa seisomaan asentoon. Toista liike kaksi kertaa.

Monimutkainen taso

Keskitaso

ROMANIAN RUOSTUMATON TERÄS 1

Nosta oikeaa jalkaa ja nosta lääketieteellinen pallo oikean olkapäätesi yli. Ota lonkat takaisin ja laske pallo alas oikean jalan sisäpuolelle. Pysähdy, kun ylävartalo on lähes litteän suuntainen, niin pitkälle kuin mahdollista. Varmista, että selkä ei ole liian kaareva eikä liian suora. Toista sitten liike päinvastaisessa järjestyksessä. Suorita 12 toistoa ja toista liiku vasemmalla jalalla.

ROMANIAN KÄYTTÖÖNOTTO 2

Tee tämä harjoitus samalla tavoin kuin työntövoima nro 1 (edellä kuvattu), mutta kirjoita yksi muutos vaikeaksi. Harjoittelun alussa nosta palloa vasemmalle olkapäälle ja nosta se alas ja rungon yli. Tämä parantaa tasapainoa, koordinointia, joustavuutta ja voimaa. Suorita 12 toistoa jokaisella jalalla.

trusted-source[1], [2], [3]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.