Imetys

Mitä imevä äiti voi syödä?

Imettävän äidin on suhtauduttava vastuullisesti ruokavalioonsa, koska kaikki hyvä ja huono yhdessä maidon kanssa pääsee vauvan kehoon. Huolehtivat äidit ovat kiinnostuneita syömään terveellisesti, terveellisesti, täydellisesti ja monipuolisesti.

Voiko imevä äiti syödä paistettua?

Paistettujen ruokien syöminen imetyksen aikana on erittäin ajankohtainen, erityisesti vauvan ensimmäisinä kuukausina. Paistettujen ruokien uskotaan olevan erittäin haitallisia aikuisille ja vielä enemmän lapsille.

Entä jos sinulla on paljon maitoa imetyksen aikana?

Imetys on siunaus ja paras ruoka vauvalle, koska äidinmaidon kanssa hän saa kaiken mitä tarvitsee kehitykseen ja kasvuun, se tyydyttää täysin nesteen tarpeen.

Vesimeloni imetys

Raskauden jälkeen alkaa pitkä ruokintajakso, joka jättää myös tietyt jäljet elintärkeään toimintaan, ravitsemukseen ja äitienpäivään. Joten ruokavalio muuttuu merkittävästi.

Imetys keitot: kasvis, liha, kala

Voiko äidin imevät keitot? Tämä kysymys on hyvin ilmeinen, sillä nuoret äidit tarvitsevat päivittäin kuumaa ateriaa. Mutta tämän lisäksi tällaisen ruoan pitäisi olla hyödyllinen myös lapselle. Siksi sinun täytyy selvittää, mitkä keitot olisi suositeltava imetyksen aikana.

Mitä voit juoda imetyksen aikana?

Imettävät äidit, joilla on yleensä hyvä ruokavalio, tuottavat vauvalleen terveellistä rintamaitoa, vaikka heillä olisi joitakin epätarkkuuksia. Mutta kroonisesti aliravittuneet naiset, joilla on hyvin vähän vitamiineja ja kivennäisaineita, ja alhaiset varannot elimistössä voivat tuottaa maitoa, joka sisältää vähemmän kuin tavanomaiset A-, D-, B6- tai B12-vitamiinit.

Voivatko imettävät äidit ottaa pillereitä ja mitkä?

Naisen koko raskauden aikana oli lähes täydellinen kielto ottaa mitään lääkettä. Mutta nyt lapsi syntyi, ja seuraava säännöllinen vaihe alkaa äidille - imetysjakso.

Kalojen imetys: edut, reseptit

Äitiys vaatii sen osaa uhrauksesta arvokkaan pikkulasten hyvinvoinnin suojelemiseksi. Raskauden aikana olet ehkä tehnyt useita muutoksia ruokavalioon ja elämäntapaan varmistaaksesi, että sinulla on terve vauva.

Voiko äidin puuroa hoitaa?

Jotta imetyksen koko prosessi voidaan optimoida, sinun on otettava huomioon monet tekijät, ja ruokavalio voi olla hyvin laaja. Tämä koskee myös viljan käyttöä nuoren äidin ruokavaliossa.

iLive-portaali ei tarjoa lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa.
Portaalissa julkaistut tiedot ovat vain viitteellisiä eikä niitä saa käyttää ilman asiantuntijan kuulemista.
Lue huolellisesti sivuston säännöt ja käytännöt. Voit myös ottaa yhteyttä!

Copyright © 2011 - 2020 iLive. Kaikki oikeudet pidätetään.