^

Raskauden sairaudet

Sikiön bradykardia varhaisessa ja myöhäisessä raskaudessa

Bradykardian sikiön tavanomainen synnytyslääkitys määritettiin FHR: n ollessa <110 lyöntiä minuutissa vähintään 10 minuutin ajan. 

Ummetus raskauden alkuvaiheessa

Kliiniset tapaukset analysoimalla harjoittavat gynekologit toteavat, että monissa naisissa varhainen raskauden merkki ei ole edes viivästynyt kuukautiskierrosta, vaan ummetusta. 

Ruskean eritteiden seuraukset raskauden aikana

Etooppisen raskauden ja rakkulan luistamisen onnistunut ratkaisu jättää naiselle mahdollisuuden tulla äidiksi tulevaisuudessa, vaikka sen täytyy odottaa vähintään kuusi kuukautta, jotta keho toipuu. 

 

Ruskea purkaus raskauden aikana eri käsittelyjen jälkeen

Ruskean purkauksen esiintymistä raskauden aikana, joka ei liity muihin epäilyttäviin oireisiin, ei tarvitse liittää elimistön fysiologisiin prosesseihin. 

Ruskea purkaus raskauden aikana eri aikoina

Ruskean purkauksen oireet raskauden aikana eivät ole niin harvinaisia. Ja jos katsomme, että useimmissa tapauksissa tämä oire viittaa enemmän tai vähemmän vakavaan patologiaan, on tärkeää olla unohtamatta ongelmia ja ajoissa pyytää apua.

Ruskea purkaus raskauden aikana sairauden merkkinä

Monet naisten lisääntymisjärjestelmän sairaudet voivat edetä hitaasti jopa ennen raskautta, mutta hormonaalisen säätelyn vaikutuksesta ja heikentymästä kehon puolustuksen taustaa vasten he saavat uuden, aktiivisen muodon. 

Istukan kypsyminen: myöhemmin, ennenaikainen

On välttämätöntä ymmärtää, miten istukka kypsyy normaaleissa olosuhteissa, ja miten sen toiminnot ovat tiedossa, mitä patologisia muutoksia ja niiden merkkejä voi olla.

Painovoiman tunne raskauden aikana: miksi ja missä se tapahtuu?

On syytä muistaa, että raskauden tunne raskauden aikana johtuu pääasiassa väistämättömistä fysiologisista muutoksista ja yleisen aineenvaihdunnan muutoksista, joita naisilla esiintyy koko raskauden ajan.

Hiustenlähtöä naisilla raskauden aikana synnytyksen jälkeen

Monien raskaana olevien naisten kohtaama ongelma on hiustenlähtö. Alopesia raskauden aikana liittyy tällaisiin tekijöihin

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.