^

Raskauden sairaudet

Kohdunsisäinen sikiön hypoksia

Raskaus on sekä iloa että jatkuvaa ahdistusta syntymättömän vauvan kunnosta ja kehityksestä. Yksi huolenaiheista on usein "kohdunsisäisen hypoksian" diagnoosi: monet raskaana olevat naiset kuulevat tästä sairaudesta lääkäriltä, mutta kaikki eivät tiedä, mistä on kyse.

Ulkoiset peräpukamat raskauden aikana

Peräpukamien muodostumista peräsuolen ympärille kutsutaan peräpukamiksi, samalla kun erotetaan sisäiset ja ulkoiset. Jälkimmäiseen liittyy patologisia muutoksia peräaukon ympärillä sijaitsevan ulkoisen peräsuolen plexuksen laskimolaajenemisen muodossa.

Miksi jaloissa on kouristuksia raskauden aikana ja mitä tehdä?

Lääkärit sanovat: raskauden aikaiset jalkakrampit ilmaantuvat milloin tahansa. Joskus niillä ei ole selkeää syytä ja ne liittyvät suoraan "mielenkiintoiseen" tilanteeseen, mutta joissain tapauksissa ne voivat olla merkki sairaudesta, joka vaatii välitöntä erikoislääkärin toimenpiteitä. 

Bakteerit virtsassa raskauden aikana

Yleinen virtsaanalyysi on tavallinen, yleinen tutkimus, josta raskaana olevien naisten diagnostiikka alkaa. Tällainen analyysi osoittaa virtsateiden ongelmien olemassaolon, auttaa arvioimaan vesi- ja elektrolyyttitasapainon tilaa. 

Sikiön bradykardia varhaisessa ja myöhäisessä raskaudessa

Bradykardian sikiön tavanomainen synnytyslääkitys määritettiin FHR: n ollessa <110 lyöntiä minuutissa vähintään 10 minuutin ajan. 

Ummetus raskauden alkuvaiheessa

Kliiniset tapaukset analysoimalla harjoittavat gynekologit toteavat, että monissa naisissa varhainen raskauden merkki ei ole edes viivästynyt kuukautiskierrosta, vaan ummetusta. 

Ruskean eritteiden seuraukset raskauden aikana

Etooppisen raskauden ja rakkulan luistamisen onnistunut ratkaisu jättää naiselle mahdollisuuden tulla äidiksi tulevaisuudessa, vaikka sen täytyy odottaa vähintään kuusi kuukautta, jotta keho toipuu. 

 

Ruskea purkaus raskauden aikana eri käsittelyjen jälkeen

Ruskean purkauksen esiintymistä raskauden aikana, joka ei liity muihin epäilyttäviin oireisiin, ei tarvitse liittää elimistön fysiologisiin prosesseihin. 

Ruskea purkaus raskauden aikana eri aikoina

Ruskean purkauksen oireet raskauden aikana eivät ole niin harvinaisia. Ja jos katsomme, että useimmissa tapauksissa tämä oire viittaa enemmän tai vähemmän vakavaan patologiaan, on tärkeää olla unohtamatta ongelmia ja ajoissa pyytää apua.

Ruskea purkaus raskauden aikana sairauden merkkinä

Monet naisten lisääntymisjärjestelmän sairaudet voivat edetä hitaasti jopa ennen raskautta, mutta hormonaalisen säätelyn vaikutuksesta ja heikentymästä kehon puolustuksen taustaa vasten he saavat uuden, aktiivisen muodon. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.