^

Terveellisen syömisen perusteet

Sitruuna gastriitille: onko se mahdollista vai ei?

Kiistanalaisten elintarvikkeiden luettelo sisältää hedelmiä, erityisesti gastriitin sitruunoita. Kuka voi poistaa epäilykset ja luoda terveellisen ruokavalion potilaalle? Luonnollisesti lääkäri, johon potilas luottaa.

Pähkinät gastriitille: saksanpähkinät, pinjansiemenet, cashew

Pähkinät pystyvät kompensoimaan ravitsemuksellisten komponenttien puutteen, lisäämään vastustuskykyä sairauksille. Millaisia pähkinöitä voidaan käyttää gastriittiin? Laajaan luetteloon myyntihyllyillä

Liemet haimatulehdukseen: kana, vihannes, kala, naudanliha

Haimatulehduksen hoidossa oikein valitulla ruokavaliolla on valtava rooli. Haiman purkamiseksi lääkärit suosittelevat ajoittain siirtymistä kasvisruokavalioon. Tällainen ruoka ei sisällä rasvoja, vaan vain proteiineja ja hiilihydraatteja.

Kehon puhdistaminen kefirillä

Epäilemättä sellainen fermentoitu maitotuote kuin kefiiri, joka on saatu käymällä pastöroitua maitoa, on erittäin hyödyllinen, ja jotkut uskovat, että on jopa mahdollista puhdistaa keho kefirillä.

Kaki gastriittiin

Kaki gastriittia varten ei ole sallittua minkäänlaisessa taudissa. Ja jos katsomme, että lähes 50% maailman väestöstä kärsii gastriitista, kysymys tämän hedelmän mahdollisuudesta on edelleen melko tärkeä.

Suklaa haimatulehdukseen

On vaikea kuvitella elämäämme ilman suklaata. Sen löysivät kauan sitten Keski- ja Etelä-Amerikan asukkaat, ja se tuli Eurooppaan myöhemmin. Ja yli puolen vuosisadan historian ajan se lopulta voitti sydämemme ja vatsamme.

Tangeriinit gastriittiin

Gastroenterologit uskovat, että oransseja sitrushedelmiä ei tule käyttää gastroenterokoliitin, haavaumien ja eroosion kanssa, koska ne voivat aiheuttaa voimakasta kipua ja komplikaatioita. Gastriitin kanssa tuote sisältyy valikkoon vain remission aikana.

Kehon puhdistaminen riisillä: reseptit

Riisiä löytyy monista ruokavaliojärjestelmistä. Se, kuten sieni, imee toksiinit, jotka tukkivat suoliston ja poistavat ne ulkopuolelta.

Vihreät haimatulehdukseen: mitä voi ja ei voi olla?

Haimatulehdus - Haimatulehdus vaatii huolellista lähestymistapaa ravitsemukseen. Monet tuotteet voivat vahingoittaa, pahentaa. Kaikki reseptit ja keittomenetelmät eivät ole sopivia.

Detox-mehut: hyötyä tai haittaa?

Sanotaan, että kasvi- ja hedelmämehut, joita kutsutaan detox-mehuiksi, auttavat puhdistamaan kehon haitallisista aineista.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.